جانشین رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ:

كار كودك موضوعی چندوجهی است و فقط مربوط به پلیس نمی گردد

كار كودك موضوعی چندوجهی است و فقط مربوط به پلیس نمی گردد ایمن رها: جانشین رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اصرار کرد که پیش گیری از حضور خیابانی کودکان کار تنها به پلیس مربوط نمی گردد.


به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، سرهنگ علیرضا ناصری نژاد درباره تهمیدات پلیس برای مقابله با کار کودک اظهار داشت: این حوزه هم یک موضوع چندوجهی و چند دستگاهی است. یعنی این طور نیست که تصور شود فقط ماموران پلیس باید در این مساله نقش داشته باشند. در حقیقت آن تعاملی که میان چند دستگاه مختلف اتفاق می افتد می تواند این روند را کاهش داده و سبب پیش گیری از حضور خیابانی کودکان کار شود.
وی با اشاره به وظایف نهادهایی مانند بهزیستی و... اضافه کرد: پلیس پیشگیری بعنوان نهادی که به دنبال پیشگیری و مقابله با جرائم است در بخش هایی مثل معاونت اجتماعی پلیس، پلیس اطفال و دایره مشاوره و مددکاری به این حوزه رسیدگی می کند. یعنی در ۸۴ کلانتری موجود در سطح تهران دوایری برای خدمت ویژه به اطفال اختصاص داده شده است. این مساله هم شامل کودکان بزه دیده می شود و هم کودکان کار. از این جنبه هم کودکانی که گرفتار لطمه اجتماعی شده اند و هم کودکانی که خودشان به هر نحوی تبدیل به بزه کار شده اند از مراکز کلانتری خدمات مشاوره و مددکاری دریافت می کنند.

جانشین رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در واکنش به این که در ارتباط با اقدام های عملیاتی درمورد کودکان کار و خیابان چه ماموریتی برای پلیس پیشگیری در نظر گرفته شده اظهار داشت: بیشتر طرح هایی که پلیس دراین زمینه دارد طرح های مشترک محسوب می شوند. اینطور نیست که نیروی پلیس فقط بخواهد دست به اقدامات پلیسی درباب جمع آوری کودکان کار بزند. مگر این که پلیس بصورت مشترک با نهادهای دیگری مثل بهزیستی یا فوریت های اجتماعی شهرداری طرح مشترکی را به اجرا دربیاورد که این هم مستلزم ستاندن مجوز قضایی است. به این شکل که طرح عملیاتی تدوین شود و دستگاه های دست اندرکار در این عرصه ضمن این که مجوز قضایی را می گیرند طرح مشترک را ایجاد کنند.

وی ادامه داد: طرح مشترک هم به این معناست که پلیس درباره جمع آوری دست به اقدام پلیسی نمی زند، چون کودکان کار ممکنست خودشان نقش اندکی در این مساله داشته باشند و در مواردی هم دیده می شود که بصورت سازمان یافته این اتفاقات رخ می دهد. جمع آوری کودکان کار بیشتر در اختیار سازمان بهزیستی و فوریت اجتماعی شهرداری است. اگر هم در مقوله جمع آوری کردن کودکان کار به این نتیجه برسند که این اتفاق سازمان یافته است و فردی از یک مجموعه ای اقدام به سوءاستفاده و بهره برداری می کند این بخش از کار به پلیس واگذار می شود تا پلیس این پرونده را بررسی و به نتیجه برساند.

ناصری نژاد درمورد این که چه نوع آموزش هایی برای کارکنان پلیس پیشگیری در زمینه مواجهه با کودکان کار ارائه می شود، اظهارکرد: در هر یک از مجموعه های پلیس پیشگیری فردی بعنوان مشاوره و مددکار در دایره اجتماعی کلانتری تحت عنوان پلیس اطفال فعالیت می کند. عمدتاً هم با توجه به این که این بخش از کارکنان ما در سنین پایینی هستند بیشتر می توانند روحیات کودکان کار را درک کنند و تعامل بهتری با هم داشته باشند. تحصیلات این کارکنان هم عمدتاً در حوزه مشاوره و روانشناسی است.




منبع:

1400/03/09
10:21:28
5.0 / 5
1109
تگهای خبر: آموزش , بهزیستی , پلیس , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی