پیشنهاداتی درباره جایگاه سازمان مدیریت بحران تهران در قانون جدید

پیشنهاداتی درباره جایگاه سازمان مدیریت بحران تهران در قانون جدید به گزارش ایمن رها رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با تشریح گزارشی از اقدامات انجام شده، پیشنهاداتی را در مورد جایگاه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در قانون جدید مدیریت بحران بیان نمود.


به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، رضا كرمی محمدی در نشست فصلی ستاد مدیریت شهر تهران كه ظهر امروز با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران كشور، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، و شهردار تهران در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار گردید اظهار داشت: این اولین نشست فصلی مدیریت بحران بعد از تصویب قانون جدید است و ما امیدواریم با ظرفیت هایی كه در این قانون وجود دارد جایگاه مدیریت بحران شهر تهران به بهترین شكل ممكن مورد توجه قرار بگیرد.
محمدی با عرضه ای از گزارش برخی اقدامات انجام شده از جانب سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از بدو تاسیس تابحال اظهار داشت: تشكیل این سازمان مصوبه دور دوم شورای شهر تهران در سال ۸۳ است. قانون مدیریت بحران كشور هم در سال ۸۷ به تصویب رسید و بر مبنای قانون قبل ریاست جلسات شورای هماهنگی مدیریت بحران با شهردار تهران بود.
وی با بیان این كه در این ساز و كار ۱۳ جلسه فوق العاده و ۱۳ جلسه اصلی برگزار گردید اظهار داشت: این جلسات منجر به ۲۲۶ مصوبه شد كه اكثریت آنها اجرایی شده و مواردی هم در حال پیگیری یا اجرایی نشده است.
كرمی محمدی تقویت ساختارهای صف و ستاد مدیریت بحران شهر تهران، افزایش انسجام ساختاری در مدیریت بحران و تعیین وظایف و كارگروه ها را همچون اقدامات انجام شده در زمینه مدیریت بحران برشمرد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همینطور جمع آوری بخشی از بانك اطلاعاتی و داده های شهر تهران، اجرای طرح آبرسانی اضطراری در شهر تهران، اجرای شبكه راه های اضطراری در پایتخت، تجهیز مخازن و خطوط اصلی انتقال آب و گاز به سیستم قطع خودكار در شرایط اضطرار و... را همچون اقدامات انجام شده برشمرد و اظهار داشت: اقدامات دیگری هم در دست انجام است و ما نیاز داریم یك سری اقدامات هم به منظور افزایش آمادگی شهر تهران در مقابل بحران صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به قانون جدید مدیریت بحران كه مرداد ماه امسال به تصویب رسید اظهار داشت: در این قانون در ارتباط با شهر تهران تنها یك تبصره وجود دارد و جایگاه مربوط به شهردار تهران كه در قانون قبلی وجود داشت به استاندار داده شده است. اعضای جدیدی هم علاوه بر اعضای به فعلی شورای هماهنگی اضافه شده است.
وی با بیان این كه در تهران مخاطرات زیادی وجود دارد اظهار داشت: از وقوع روزانه ده ها حریق و تصادف تا احتمال فرونشست زمین، سیل، توفان و زلزله همگی جزء مواردی است كه احتمال وقوع آن در تهران وجود دارد اضافه كرد: با عنایت به قانون جدید وزیر كشور بعنوان رئیس ستاد مدیریت بحران باید جلسات آنرا تشكیل دهد در حالیكه در قانون قبلی صف بندی حوادث وجود داشت.

ایشان در ادامه اضافه كرد: در همین راستا هم ما پیشنهاداتی را برای جایگاه مدیریت بحران شهر تهران داریم كه امیدواریم به تصویب مسؤلان كشوری برسد. همچون این كه پیشنهاد می نماییم تا كارگروه های قبلی كه در شورای هماهنگی مدیریت بحران فعالیت داشته و انسجام خوی هم پیدا كرده و اقدامات قابل توجهی انجام دادند تا در شیوه و قانون جدید مدیریت بحران در شهر تهران هم ابقاء شود. همینطور پیشنهاد می نماییم تا سطوح مدیریت بحران برای پایتخت در دو سطح محلی و ملی در نظر گرفته شود.
وی افزود: پیشنهاد دیگراین است كه برای جایگاه شهردار تهران صرف نظر از این كه چه كسی باشد بعنوان نایب رییس و ستاد مدیریت بحران شهر تهران انتخاب گردد. همینطور پیش نویس آئین نامه اجرایی این ستاد هم توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و با همكاری دیگر اعضا تشكیل شده و در جلسه آتی ستاد مطرح شود.




منبع:

1398/08/15
20:07:18
5.0 / 5
4735
تگهای خبر: تصادف , حریق , حوادث , زلزله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی