لزوم تجهیز و شارژ انبارهای امدادی ساوه
به گزارش ایمن رها مرکزی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی بر لزوم تجهیز و شارژ انبارهای امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه تاکید نمود.
علیرضا محمودی امروز پنجشنبه ۲۵ دیماه در حاشیه اجرای مانور لحظه صفر با سناریوی وقوع زلزله ۵.۸ ریشتری که در یکی از روستاهای شهرستان ساوه انجام شد، در گفتگو با خبرنگاران اظهار نمود: این مانور با هدف سنجش میزان آمادگی جمعیت هلال احمر و اعضای کارگروه مدیریت بحران شهرستان ساوه انجام شد که ساختاری که برای آن تعریف شد، برگزاری یک مانور زلزله در یک ساعت خارج از وقت اداری و در آخرین روز هفته بود.
وی با یادآوری این نکته حادثه زمان و مکان نمی شناسد، اظهار نمود: در این مانور وقوع یک زلزله فرضی به بزرگی ۵.۸ ریشتر در عمق ۹ کیلومتری زمین در روستایی واقع در حدود پنج کیلومتری شهرستان ساوه در ساعت ۱۴: ۴۰ دقیقه اعلام گردید و بعد از اعلام وقوع زلزله کارگروه مدیریت بحران در محل فرمانداری تشکیل و مانور دور میزی برگزار شد و در ادامه در کمترین زمان ممکن اردوگاه مانور زلزله در هلال احمر ساوه برپا و امدادگران و داوطلبان هلال احمر آمادگی خویش را برای مقابله با بحران اعلام نمودند.
او به حضور به موقع داوطلبان جمعیت شهرستان در هر سه حوزه داوطلبی، جوانان و امداد و نجات اشاره نمود و اظهار داشت: نجاتگران و امدادگران تخصصی در تمامی حوزه های امدادی نظیر سیلاب، آوار و کوهستان هم با تجهیزات کامل در این مانور حضور بهم رساندند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ضمن اشاره به اینکه ایران یکی از کشورهای بلاخیز و حادثه خیز در دنیاست، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های موجود لجستیکی و انسانی برای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی در کشور ما لزوم دارد و باید هر از چندگاهی این ظرفیت ها مورد محک و ارزیابی قرار گیرد.
وی به نقاط ضعف و زیرساخت های مورد نیاز هلال احمر در مواقع بحران اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به حوادثی که به تازگی در کشور بوقوع پیوسته است ذخیره انبارها کاهش یافته و هم اکنون اقلام موجود با استانداردهای لازم همخوانی ندارد و باید برای شارژ و تجهیز آنها اقدام گردد.
او رصد و واکاوی علل عدم حضور بیشتر نیروهای داوطلب در این مانور را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: در سیستم داوطلبان هلال احمر اعضای داوطلب بیشتری ثبت نام و ساماندهی شدند اما امروز در این مانور تعداد کمتری حضور بهم رساندند که علل آن باید بررسی شود.
به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه هم اظهار داشت: ساوه علاوه بر مدیریت بحران این شهرستان در هنگام بلایا و حوادث، معین منطقه ۱۸ کشور و پایتخت است.
مهدی الیاسی با تکیه بر اینکه مدیریت زمان برای کاهش آثار جانی و مادی بحران از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار نمود: در این مانور فرضی هلال احمر خوشبختانه ارزیابی بعمل آمده حاکی از آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران داشت و در کمتر از ۱۲ دقیقه کلیه اعضای مدیریت بحران در فراخوان حضور بهم رساندند.
وی با پتانسیل بالای شهرستان ساوه در حوزه حوادث و بلایای طبیعی اظهار داشت: قرار گرفتن ساوه بر روی گسل های زلزله و هم فعالیت صنایع مختلف حادثه خیز نظیر صنایع شیمیایی می طلبد تا آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران ارزیابی شود که خوشبختانه شهرستان ساوه امروز نمره قابل قبولی در این عرصه گرفت.
مانور لحظه صفر با سناریوی وقوع زلزله ۵.۸ ریشتری در یکی از روستاهای شهرستان ساوه با حضور نیروهای انتظامی، اورژانس، آتش نشانی، هلال احمر، دستگاههای امدادی و خدمت رسان برگزار گردید. در این مانور که در محوطه جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه برگزار شد گروه های امدادی با تجهیزات و امکانات لازم برای امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی حضور بهم رساندند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب