تکذیب خبر شهادت سروان پلیس راه گیلان حال وی وخیم است

تکذیب خبر شهادت سروان پلیس راه گیلان حال وی وخیم است ایمن رها: مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان اخبار انتشار یافته درباره ی شهادت سروان توحید مهرپور دارستانی، جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان را تکذیب نمود و از ادامه درمان این مأمور مجروح در بیمارستان آگاهی داد.



به گزارش ایمن رها به نقل از مهر، مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان، با رد شایعات پخش شده درباره ی شهادت سروان توحید مهرپور دارستانی اظهار کرد: ایشان از نیروهای خدوم پلیس راه استان گیلان است که طی روزهای گذشته بطور عمدی با خودروی سارق مورد به هدف خوردن قرار گرفته و به شدت مجروح شده است.
پلیس گیلان با اعلان اینکه حالا سروان مهرپور در یکی از بیمارستان های استان بستری است، اشاره کرد: حال عمومی وی مساعد نیست و تیم پزشکی بازهم در کوشش برای درمان و انجام اقدامات لازم هستند.
مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان در آخر تاکید کرد: رسانه ها اخبار رسمی و موثق را تنها بوسیله مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان و خبرگزاری پلیس پیگیری کنند و از انتشار اخبار غیررسمی و گمانه زنی ها در این خصوص خودداری نمایند.

1404/04/21
13:11:33
5.0 / 5
14
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پلیس , خودرو
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما