وکیل دادگستری، قربانی وصول طلب 7 میلیارد تومانی

وکیل دادگستری، قربانی وصول طلب 7 میلیارد تومانی ایمن رها: مرد بدهکار وقتی می خواست از دست زوج جوان فرار کند، آنها را با خودرو زیر گرفت که منجر به کشته شدن وکیل دادگستری و مجروح شدن همسرش شد.



به گزارش ایمن رها به نقل از خبرگزاری مشرق

، این حادثه دهشتناک ۱۳ تیر امسال زمانی رخ داد که یک وکیل دادگستری و همسرش برای دریافت طلب ۷ میلیارد تومانی خود از مردی جوان به مقابل خانه وی رفتند. مرد بدهکار که سوار بر خودروی «ام وی ام» مقابل خانه پارک کرده بود، با دیدن این زوج قصد فرار داشت که زوج جوان، خودرو را محاصره کردند اما راننده با حرکت دنده عقب اول آقای وکیل و سپس با حرکت به سوی جلو همسر او را زیر گرفت و فرار کرد. با اعلام این خبر به پلیس و دادیار سالار صنعتگر از شعبه سوم دادسرای امور جنایی پایتخت، تحقیقات برای دستگیری متهم شروع شد تا این که با گذشت ۲۲ روز از جنایت، وقتی قصد ورود به خانه مادرش را داشت، بازداشت شد.
مرد جوان در تحقیقات اولیه ادعا نمود در زمان حادثه، همسرش پشت فرمان بوده است. بدین ترتیب به دستور دادیار پرونده متهم در اختیار کارآگاهان قرار گرفت و بررسی ها برای مشخص شدن واقعیت ماجرا ادامه دارد.
گفت وگو با متهم ساسان ۳۵ ساله، متهم به قتل مدعی است تا لحظه دستگیری، از قتل آقای وکیل خبر نداشته است.
اختلافت با مقتول بر سر چه بود؟
من تولیدی مبل و صندلی داشتم. آقای وکیل سراغ من آمد و با سفارش کار برای جایی، ۷ میلیارد تومان پیش پرداخت داد. البته من از چند نفر دیگر هم پول گرفته بودم تا کارهایشان را بسازم اما نتوانستم به موقع کارها را تحویل دهم، وقتی هم که پول هایشان را خواستند، چون آنها را خرج کرده بودم پولی نداشتم که پس بدهم. به همین خاطر از دست طلبکارها فراری بودم. دو ماهی می شد که کارگاه را تعطیل کرده و دنبال وکیل بودم تا کارهایم را به کمک او انجام دهم.
از روز حادثه بگو؟
از آرایشگاه به خانه آمدم و می خواستم به همراه همسرم و مادرش نزد یک وکیل برویم، اما وکیلی که از من طلبکار بود با همسرش نزدیک ماشین آمدند، می خواستم فرار کنم که زن جوان جلوی خودرو ایستاد و شوهرش عقب خودرو رفت تا نگذارند فرار کنم.
چرا موقع دستگیری گفتی همسرت پشت فرمان بوده؟
ترسیده بودم. قصدم قتل نبود. زمانی که خودرو را دنده عقب گرفتم، ناخواسته از روی او رد شد. اصلاً فکر نمی کردم کشته شده باشد.
منبع: روزنامه ایران

منبع:

1404/05/06
09:40:28
5.0 / 5
24
تگهای خبر: پلیس , تولید , حادثه , خودرو
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما