تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا به گزارش ایمن رها، با افزایش آلودگی هوا، متخصصان تغذیه سفارش می کنند شهروندان با اصلاح الگوی غذایی و مصرف مواد مغذی مناسب، از سلامت خود محافظت و اثرات آلاینده ها را کاهش دهند. در دوران آلودگی هوا باید با رعایت نکات تغذیه ای، سیستم ایمنی بدن خودرا تقویت و اثرات منفی آلاینده ها را کاهش دهیم. نوشیدن مایعات کافی مانند آب، چای کم رنگ، دمنوش ها و آبمیوه ها به دفع آلاینده ها از بدن کمک می نماید. همینطور مصرف میوه های حاوی ویتامین C مانند پرتقال، نارنگی، لیمو و کیوی و همینطور فلفل دلمه ای طبیعی، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و موجب دفع بهتر مواد مضر می شود. سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کاهو، کلم بروکلی و سبزی خوردن نیز به سبب سرشار بودن از آنتی اکسیدان ها، با عوامل مضر مقابله می کنند و مصرف شیر و لبنیات کم چرب به مرطوب نگه داشتن مخاط دستگاه تنفسی و کاهش سوزش گلو کمک می نماید. مغزها و دانه ها همچون بادام، گردو، تخمه آفتابگردان و کنجد با دارا بودن ویتامین E از بدن در مقابل صدمه های ناشی از آلودگی محافظت می کنند. کارشناسان سفارش می کنند در این دوران، غذاهای کبابی و سرخ کرده کمتر مصرف شوند و غذاهای بخارپز و آب پز جایگزین شوند. مصرف عسل و لیمو نیز برای کاهش التهاب و خشکی گلو مفیدست و غذاهای حاوی امگا ۳ مانند ماهی، گردو و بذر کتان به کاهش التهاب بدن کمک می کنند. در این راستا همینطور پرهیز از فست فود و غذاهای خیلی چرب لازمست، برای اینکه فشار بیشتری به بدن وارد کرده و خستگی را می افزایند. در کنار این موارد، مصرف سوپ ها و آش های سبک مانند سوپ سبزیجات، آش جو و خوراک عدسی سفارش می شود، برای اینکه علاوه بر مغذی بودن، به بدن کمک می کنند تا بهتر با آلودگی هوا مواجه شود.به طور خلاصه مصرف میوه های حاوی ویتامین C مانند پرتقال، نارنگی، لیمو و کیوی و همچنین فلفل دلمه ای طبیعی، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث دفع بهتر مواد مضر می شود. سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کاهو، کلم بروکلی و سبزی خوردن هم به جهت سرشار بودن از آنتی اکسیدان ها، با عوامل مضر مقابله می کنند و مصرف شیر و لبنیات کم چرب به مرطوب نگه داشتن مخاط دستگاه تنفسی و کاهش سوزش گلو کمک می نماید. مغزها و دانه ها همچون بادام، گردو، تخمه آفتابگردان و کنجد با دارا بودن ویتامین E از بدن در مقابل آسیب های ناشی از آلودگی محافظت می کنند. کارشناسان سفارش می کنند در این دوران، غذاهای کبابی و سرخ کرده کمتر مصرف شوند و غذاهای بخارپز و آب پز جایگزین شوند. 1404/09/05 09:25:05 5.0 / 5 11 تگهای خبر: آسیب , ایمنی , تخصص , شهروندان با این مطلب ایمن رها موافقید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پایان عملیات مهار آتش در جنگل های کارمزد سوادکوه معرفی انواع میلگرد عکس، هوای نارنجی تهران اختصاص اعتبارات جدید برای پیشرفت ایمنی شهری در عرصه HSE نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱