ادامه آتشسوزی جنگل های گلستان بالگرد هلال احمر همچنان فعال است

ادامه آتشسوزی جنگل های گلستان بالگرد هلال احمر همچنان فعال است به گزارش ایمن رها، معاون عملیات هلال احمر، از ادامه حریق در سه منطقه گلستان و مشارکت 32 تیم امدادی با پشتیبانی بالگرد برای مهار آتش اطلاع داد.



به گزارش ایمن رها به نقل از مهر، محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ضمن اشاره به ادامه وقوع حریق در جنگلها و مراتع استان گلستان طی روزهای اخیر اظهار داشت: هم اکنون عملیات اصلی در سه منطقه گونی لی در شهرستان کلاله، ساسنگ در مینودشت و بش اویلی در گالیکش ادامه دارد.
وی اضافه کرد: آتش سوزی در روستاهای سوسرا و وطن در شهرستان آزادشهر و همین طور منطقه جنگلی رادکان و دشت بین سایت درازنو و منطقه بالاجاده در شهرستان کردکوی بطور کامل مهار شده است.
معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در تشریح توان عملیاتی به کار گرفته شده اظهار داشت: در این مرحله از عملیات، ۳۲ تیم امدادی با ۹۶ نیرو شامل ۷۴ نیروی عملیاتی و ۲۲ نیروی ستادی، مرکز کنترل و کروی پروازی مشارکت دارند.
وی افزود: چهار دستگاه آمبولانس، ۹ دستگاه خودروی کمک دار، یک خودروی سواری شخصی و یک دستگاه وانت تک کابین بدون کمک نیز در پشتیبانی عملیات حضور دارند.
وی همین طور درباره ی پشتیبانی هوایی اظهار نمود: یک فروند بالگرد میل -۱۷ که از چهارم آذرماه در استان مستقر شده تا حالا دو سورتی پرواز و چهار مرحله آبگیری انجام داده است.
کبادی تاکید کرد: این بالگرد نقش برجسته ی در پشتیبانی مناطق صعب العبور ایفا می کند و آماده اجرای هلی برد نیروهای عملیاتی نیز هست.
به گفته کبادی، برای تقویت عملیات اطفا، ۱۸۰ نیروی عملیاتی در شعب شرقی استان شامل گنبدکاووس، آزادشهر، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه بصورت آنکال در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت گسترش آتش سوزی به سرعت به منطقه اعزام شوند.
وی ضمن اشاره به فعالیت تیم ستادی بیان کرد: نیروهای مرکز کنترل و هماهنگی عملیات، واحد مدیریت امدادونجات و کروی پروازی بصورت مستمر روند هدایت و کنترل عملیات را پیگیری می کنند.
کبادی در بخش دیگری از این گزارش از نجات موفق یک نیروی مفقودی منابع طبیعی آگاهی داد و عنوان کرد: یک مورد مفقودی در منطقه حریق شهرستان کلاله گزارش شده بود که تیم های امدادی هلال احمر، منابع طبیعی و نیروهای مردمی بعد از چندین ساعت جستجو، فرد حادثه دیده را که بر اثر سقوط گرفتار ترومای پا و کمر شده بود پیدا کردند.
به گفته محمدحسین کبادی ۲۴ نفر از نجاتگران کادر و داوطلب هلال احمر در این عملیات جستجو و نجات حضور داشتند و فرد مصدوم بعد از انتقال از منطقه تحویل تیم درمانی شد. حرف آخر اینکه چهار دستگاه آمبولانس، ۹ دستگاه خودروی کمک دار، یک خودروی سواری شخصی و یک دستگاه وانت تک کابین بدون کمک هم در پشتیبانی عملیات حضور دارند. وی همینطور در رابطه با ی پشتیبانی هوایی اظهار داشت: یک فروند بالگرد میل -۱۷ که از چهارم آذرماه در استان مستقر شده تا حالا دو سورتی پرواز و چهار مرحله آبگیری انجام داده است.



منبع:

1404/09/06
09:23:17
5.0 / 5
5
تگهای خبر: آتش سوزی , آمبولانس , حادثه , حریق
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما