۳ کشته در پی بارندگی شدید باران ناشی از توفان دیتوا در هند

۳ کشته در پی بارندگی شدید باران ناشی از توفان دیتوا در هند به گزارش ایمن رها، در حوادث در رابطه با بارش ناشی از توفان دیتوا در ایالت تامیل نادو در جنوب هند، حداقل ۳ نفر کشته و نزدیک به ۱۵۰ راس گاو تلف شدند.



به گزارش ایمن رها به نقل از مهر به نقل از ایندیا تودی، باران ها همینطور به بیشتر از ۲۰۰ خانه و کلبه صدمه رسانده و ۵۶۰۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این ایالت را زیر آب برده است.
به گفته مقامات محلی، سی و هشت اردوگاه امدادی در مناطقی که پیشبینی بارش شدید شده بود، برگزار شده است و تاکنون، ۲۳۹۳ نفر در این اردوگاه ها اسکان یافته اند.
در همین حال، ۲۸ تیم از نیروهای واکنش به بلایای طبیعی ایالتی و نیروی واکنش به بلایای طبیعی ملی مستقر شده اند و ۱۰ تیم دیگر هم فراخوانده شده اند.
رسانه دولتی «آل ایندیا رادیو» هم اعلام نمود که توفان دیتوا، که هم اکنون ۸۰ کیلومتر از سواحل تامیل نادو-پودوچری فاصله دارد، طی سه ساعت آینده بر فراز جنوب غربی خلیج بنگال و سواحل شمالی مجاور تامیل نادو-پودوچری به یک توفان عمیق تبدیل خواهد شد.
توفان دیتوا روز جمعه سریلانکا، کشور همسایه، را درنوردید و بارندگی های سیل آسا سبب رانش زمین و سیل شد. آمار کشته شدگان به ۲۱۲ نفر افزایش پیدا کرده و ۲۱۸ نفر دیگر هم در این کشور مفقود شده اند.
به طور خلاصه، رسانه دولتی آل ایندیا رادیو هم اظهار داشت که توفان دیتوا، که هم اینک ۸۰ کیلومتر از سواحل تامیل نادو-پودوچری فاصله دارد، طی سه ساعت آینده بر فراز جنوب غربی خلیج بنگال و سواحل شمالی مجاور تامیل نادو-پودوچری به یک توفان عمیق تبدیل خواهد شد.


منبع:

1404/09/11
15:34:03
5.0 / 5
5
تگهای خبر: حوادث , سیل
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما