اگر کمردرد دارید شنا کنید

اگر کمردرد دارید شنا کنید ایمن رها: یک مطالعه جدید می گوید اگر از کمردرد رنج می برید چند دور شنا در استخر ممکن است؛ موثر باشد.



به گزارش ایمن رها به نقل از خبرگزاری مشرق

به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران اخیراً گزارش دادند که یک برنامه شنا هشت هفته ای به صورت قابل توجهی عملکرد و درد را در میان گروهی از افراد دچار مشکلات کمر بهبود می بخشد.
«دبورا ورهم»، محقق ارشد و دانشجوی دکترا در دانشگاه مک کواری در سیدنی، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «آنها حدود ۵۰ درصد نسبت به پیش از آغاز برنامه بهبود یافتند.»
برای آزمایش بالینی جدید، پژوهشگران ۷۶ بزرگسال ۲۶ تا ۷۴ ساله را که حداقل سه ماه با کمردرد دست و پنجه نرم می کردند، استخدام کردند.
نیمی از آنها به صورت تصادفی جهت شرکت در یک برنامه شنا هشت هفته ای فردی، با پشتیبانی چهار جلسه مربیگری ازراه دور با یک فیزیوتراپیست انتخاب شدند.
ورهم اظهار داشت: «آنها شناگران حرفه ای نبودند، اما توانستند ۲۵ متر شنا کنند و در آب احساس اعتماد به نفس داشته باشند. هدف آنها انجام سه جلسه شنا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تا آخر دوره آزمایشی بود.»
نیم دیگر شنا نکردند، اما آموزش هایی را که به گروه شنا نیز ارایه شده بود، دریافت نمودند. این آموزش ها شامل مفاهیمی مانند "درد همیشه برابر با صدمه نیست"؛ "کمر برای حرکت ساخته شده است"؛ "احتمال عود بیماری وجود دارد"؛ و "بهترین مدیریت، ادامه حرکت است" بود.
ورهام اظهار داشت: «شنا به طور معمول به عنوان یک ورزش برای افراد دچار کمردرد مزمن سفارش می شود، اما هیچ مدرکی در مورد این که آیا واقعا مؤثر است یا خیر، وجود نداشت. ما این مطالعه را انجام دادیم برای اینکه احساس کردیم که نیاز فوری به پژوهش برای تعیین این که آیا شنا برای کمردرد مزمن مؤثر است یا خیر، وجود دارد.»
پس از هشت هفته، شناگران عملکرد به صورت قابل توجهی بهتر و درد کمتری داشتند.
ورهام اظهار داشت: «در مقایسه با گروه کنترل که فقط آموزش دریافت نمودند، شناگران بطور متوسط ۲.۵ امتیاز یا ۳۰ درصد کمتر در مقیاس ناتوانی رایج کسب کردند.»
او اضافه کرد: «در واقع، بهبودی که در مطالعه خود مشاهده کردیم، با اثرات گزارش شده برای سایر ورزش ها مانند پیلاتس در یک متاآنالیز اخیر، به صورت مطلوبی قابل مقایسه است.»
مزایای شنا بعد از یک دوره پیگیری ۶ ماهه و یک ساله ادامه داشت، باآنکه تفاوت ها بین دو گروه با گذشت زمان کم شد.
«مارک هنکاک»، محقق ارشد و مدیر مشترک مرکز تحقیقات درد ستون فقرات در دانشگاه مک کواری، اظهار داشت: «شنا می تواند دامنه حرکت، قدرت و ظرفیت هوازی عمومی را بهبود بخشد و شناوری آب می تواند به افراد کمک نماید تا در حرکاتی که در غیر این صورت ممکنست دردناک یا محدود باشند، شرکت نمایند. نکته مهم اینست که شرکت کنندگان به ما گفتند شنا اعتماد به نفس آنها را برای آغاز ورزش و انجام سایر کارهای بدنی معنادار افزایش داده است.»
برخی از شرکت کنندگان بعد از برنامه به شنا ادامه دادند، در صورتیکه برخی دیگر به سایر اشکال ورزش روی آوردند.
هنکاک در آخر اظهار داشت: «اکنون شواهدی برای دفاع از این سفارش داریم- شنا یک ورزش مناسب برای افراد دچار کمردرد است و به تسکین بیماری کمک می نماید.»
هدف آنها انجام سه جلسه شنا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تا آخر دوره آزمایشی بود. نکته مهم این است که شرکت کنندگان به ما گفتند شنا اعتماد به نفس آنها را برای آغاز ورزش و انجام سایر کارهای بدنی معنادار افزایش داده است.
1405/05/06
11:27:19
5.0 / 5
12
تگهای خبر: آب , آموزش , اسب , تصادف
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما