۴ کشته و یک مصدوم در برخورد سمند با تریلر در محور اهواز - اندیمشک

۴ کشته و یک مصدوم در برخورد سمند با تریلر در محور اهواز - اندیمشک

ایمن رها: برخورد یک دستگاه خودروی سمند با یک دستگاه تریلر حمل مواد مایع در محور اهواز- اندیمشک، محدوده الباجی، چهار کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.


به گزارش ایمن رها به نقل از مهر، مهران احمدی بلوطکی، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این خصوص اظهار داشت: این سانحه در ساعت ۱۹: ۲۰ روز یکشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۵ رخ داد که متاسفانه چهار نفر از سرنشینان خودروی سمند، شامل سه خانم و یک آقا، جان خویش را از دست دادند.
وی اضافه کرد: در این حادثه، راننده تریلر هم مصدوم گردید که بعد از دریافت اقدامات درمانی اولیه توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵، با آمبولانس پایگاه اورژانس پلیس راه اندیمشک_اهواز به بیمارستان گلستان منتقل شد.
مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اظهار تاسف از وقوع این حادثه تلخ، بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، توجه به اصول ایمنی و پرهیز از رفتارهای پرخطر در جاده ها تاکید کرد.

منبع:

1405/07/21
19:32:59
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آمبولانس , اورژانس , ایمنی , بیمارستان
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها