معاون دفتر نمایندگی كمیته صلیب سرخ جهانی در تهران:

صلیب سرخ جهانی تجربه كاهش آثار تخریبی مین را بین كشورها منتقل می كند

صلیب سرخ جهانی تجربه كاهش آثار تخریبی مین را بین كشورها منتقل می كند ایمن رها: معاون دفتر نمایندگی كمیته صلیب سرخ جهانی در تهران با اشاره به اینكه صلیب سرخ جهانی روش های مختلف كاهش آثار تخریبی مین را بین كشورها منتقل می كند، اظهار داشت: بعد از گذشت چندین سال از وقوع جنگ بقایای آن ماندگار است و باید نحوه برخورد و مقابله با آن آموزش داده شود.


مارك آخرمان در گفت وگو با ایسنا، در حاشیه بازدید از مرز دوغارون و نحوه عملكرد جمعیت هلال احمر شهرستان تایباد با اشاره به پیشینه كمیته بین المللی صلیب سرخ، اظهار نمود: این سازمان در واقع انجمن و سازمان غیردولتی انسان دوستانه است كه محل اصلی آن در شهر ژنو سوئیس قرار دارد.
ایشان در ادامه اضافه كرد: حدودا در تمام كشورهای دنیا شعبه هایی از صلیب سرخ وجود دارد كه در طول جنگ و پس از آن فعالیت دارند. كار اصلی این سازمان خدمت رسانی به مردم بی پناه بدون هیچ تبعیضی از لحاظ طبقه، رنگ، عقیده و ملیت است.
معاون دفتر نمایندگی كمیته صلیب سرخ جهانی بیان كرد: صلیب سرخ در پنج استان غربی ایران كه جنگ در آن ها صورت گرفته، شامل آذربایجان غربی، كردستان، كرمانشاه، ایلام و خوزستان با طرف های ایرانی همكاری دارد.
وی اظهار داشت: در كنار این سازمان، جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر در سوانح و بلاهای طبیعی مانند سیل و زلزله به ایران كمك می كنند.
آخرمان با اشاره به سابقه حضور و همكاری ایران با این سازمان اظهار داشت: در سال 1980 جمهوری اسلامی ایران رسما به فدراسیون جهانی اعلام نمود كه از این پس به جای نماد شیر و خورشید سرخ، همانند دیگر كشورهای اسلامی از «هلال احمر» استفاده خواهد نمود و این همكاری در سال های 1980 تا 1988 در زمان جنگ ایران و عراق بیشتر شد.
وی ادامه داد: جنگ آخر یافته و بقایای آن همچنان ادامه دارد. پیدا كردن اجساد مفقود شده در واقع فرایندی است كه برای هر دو كشور ایران و عراق هنوز در حال اجرا می باشد.
معاون دفتر نمایندگی كمیته صلیب سرخ جهانی در تهران به آموزش مهارت مقابله با مین اشاره و اظهار نمود: یكی دیگر از ابهامات این جنگ كه اكنون در ایران درحال انجام است آموزش برخورد با مین و آشنا كردن مردم با خطرات آن است.
آخرمان افزود: كمیته بین الملل صلیب سرخ جهانی تجربه های خود درباره تكنیك ها، راهكارها و روش های مختلف كاهش آثار تخریبی مین را بین كشورها منتقل می كند، البته جمعیت هلال احمر، مركز مین زدایی و سازمان بهزیستی ایران تجربه و دانش خوبی در این خصوص دارند.
وی بیان كرد: در واقع آموزش برخورد با مین و جلوگیری از خطرات ناشی از آن علاوه بر كشورهای غربی برای مهاجران كشور افغانستان كه قصد برگشت به كشور خویش را دارند هم سبب می گردد آگاهی پیدا كنند تا از خطراتی كه برای آنان دارد جلوگیری شود.
وی در بازدید از عملكرد جمعیت هلال احمر تایباد اظهار داشت: این مركز با وجود كمبودهایی كه در بخش تجهیزات دارد با تمام توان در آموزش اتباع خارجی تلاش می كند. همینطور نحوه عملكرد آن در این منطقه محروم ستودنی است.
این مقام مسئول اظهار نمود: در برگشت به تهران كمبودهایی كه در این شهرستان مشاهده شد مورد بررسی قرار خواهد گرفت و این نوید را به مردم تایباد می دهیم با تصمیماتی كه در این رابطه گرفته می گردد تلاش جمعیت هلال احمر تایباد با تجهیز امكانات بهتر و بیشتر چندبرابر شود.




1397/06/07
13:32:04
5.0 / 5
4823
تگهای خبر: صلیب سرخ , هلال احمر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی