سخنگوی ناجا در گزارش ایمن رها:

70 درصد پرونده ها در كلانتری ها به مصالحه می انجامد

70 درصد پرونده ها در كلانتری ها به مصالحه می انجامد به گزارش ایمن رها سخنگوی ناجا با اشاره به بررسی حدود ۴۰۰ پرونده در سال از جانب كلانتری ها، اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد پرونده های تشكیل شده در كلانتری به مصالحه می انجامد.


سردار احمد نوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به سوالی در خصوص اینكه ناجا یكی از اعضای كمیته كاهش صدمه های اجتماعی است، آیا به غیر از اقدامات سلبی در این عرصه اقدامات دیگری هم داشته اید یا خیر، اظهار نمود: مجموعه ناجا در چند حوزه فعالیت جدی و ساختارمند داشته است، بعنوان مثال در ۹۰۰ كلانتری دایره مددكاری داریم و اینها همیشه با مسائل و مشكلات مردم كه اجباراً وارد كلانتری شده، در ارتباط هستند. وی ادامه داد: افراد جامعه هنگامی كه به كلانتری ها رجوع و به مشكل و گره ای برخورد می كنند، مددكاران ما تلاش می كنند به بهترین شكل این افراد را راهنمایی كنند. ۷۰ درصد پرونده ها به مصالحه می انجامد سخنگوی ناجا با اشاره به بررسی حدود ۴۰۰ پرونده در سال از جانب كلانتری ها اظهار نمود: حدود ۷۰ درصد پرونده های تشكیل شده در كلانتری به مصالحه می انجامد یعنی در آن بزنگاه مشكلات و مسائل و صدمه ها، نیروهای پلیس (مددكاران) حضور معناداری دارند. سردار نوریان بیان نمود: در تمامی كشور یك شبكه مشاوره داریم كه شامل ۴۶ مركز مشاوره ای است كه در عقبه كلانتری ها وجود دارد یعنی اگر موردی در كلانتری ریشه های روان شناختی داشته باشد و نشود همانجا بررسی شود و احتیاج به رسیدگی بیشتر داشته باشد به مركز مشاوره ارجاع داده می شود.
در حوزه ازدواج سفید؛ نخستین جایی كه به این مورد حساسیت نشان داد نیروی انتظامی بود كه اخطار داد چنین اتفاقی رخ می دهد و این هم به علت بررسی پرونده ها و مشكلاتی بود كه مردم با پلیس در میان گذاشته بودند به قول معاون اجتماعی ناجا ۱۱ مورد از این مراكز در تهران است و باقی این مراكز در سایر استان ها قرار دارند. سردار نوریان افزود: در این مراكز مشاوره ازدواج و تحصیلی، مشاوره خانواده، مشاوره هایی در حوزه اعتیاد و … به رجوع كنندگان داده می شود. سخنگوی ناجا با اشاره به پژوهش و تحقیقات ناجا در حوزه صدمه های اجتماعی اظهار داشت: در بخش مشاوره و مددكاری بعضی از فعالیت ها تبدیل به تحقیق و پژوهش می شود یعنی اطلاعاتی كه در تصادم با مشكلات و مسائل مردم داریم از جنبه علمی مورد توجه قرار می گیرد. اولین جایی كه به حوزه ازدواج سفید ورود كرد ناجا بود وی افزود: بعنوان مثال در حوزه ازدواج سفید؛ نخستین جایی كه به این مورد حساسیت نشان داد نیروی انتظامی بود كه اخطار داد چنین اتفاقی رخ می دهد و این هم به علت بررسی پرونده ها و مشكلاتی بود كه مردم با پلیس در میان گذاشته بودند. سردار نوریان اظهار داشت: البته آمار این ازدواج ها در كشور زیاد نیست ولی می خواهم بگویم كه بعنوان مثال در بعضی مقاطع كه یك صدمه اجتماعی بروز می كند، پلیس حساس می شود.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خاطرنشان كرد: یكی دیگر از حوزه مطالعات ما یك پایگاه داده های فرهنگی و اجتماعی است كه اطلاعات را ضمن اینكه از مراكز رسمی همانند مركز آمار ایران، مركز ثبت و اسناد و جاهای مختلف می گیرد، خودش هم تولیدكننده آمار است. او در آخر اظهار داشت: حدود ۴ هزار مربی آموزشی از شبكه پلیس و بیرون از پلیس داریم كه با ما همكار هستند و آموزش ها را بر مبنای اولویتی كه صدمه ها برای ما دارند و تهدید حساب می شوند و خانواده و جامعه نگران است و روی آن حساس هستند، دنبال می كنند.

1398/11/02
22:47:50
5.0 / 5
4758
تگهای خبر: آموزش , پلیس , تولید , مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی