واردات ۱۲ میلیون دز واکسن دانش آموزی کرونا

واردات ۱۲ میلیون دز واکسن دانش آموزی کرونا به گزارش ایمن رها رئیس جمعیت هلال احمر از واردات ۱۲ میلیون دُز واکسن دانش آموزی کرونا اطلاع داد.


به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، کریم همتی در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد آخرین وضعیت واردات واکسن کرونا از جانب این جمعیت عرضه کرد و اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده روند واردات واکسن و تزریق آن با شتاب و سرعت بالایی در حال انجام می باشد و شرایط خوبی بر روند واکسیناسیون حاکم شده است به صورتی که ما در همین هفته پنج میلیون دوز واکسن جدید کرونا و طی هفته آینده هم دو محموله شش میلیون دوزی واکسن کرونا ویژه دانش آموزان یا به عبارتی افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله را وارد کشور خواهیم کرد.
همتی اضافه کرد: از ۱۰ مهر ماه تا ۱۰ آبان ماه یعنی معادل ماه اکتبر میلادی ۶۰ میلیون دُز واکسن جدید کرونا وارد کشور خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون براساس اعلام مسؤلان وزارت بهداشت حدود نیمی از مردم در مقابل کرونا واکسینه شده اند، اظهار داشت: با عنایت به تولید واکسن داخلی و همینطور واردات انجام شده از جانب هلال احمر امیدواریم با واردات محموله های اخیر واکسن از جانب جمعیت هلال احمر بیشتر از ۷۰ درصد هموطنان مان در مقابل کرونا واکسینه شوند.
همتی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر مراکزی را هم برای تزریق واکسن در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار داده است، اظهار داشت: امیدواریم که با سرعت بیشتری شاهد تکمیل واردات و تزریق واکسن به تمام شهروندان باشیم.
وی در مورد بازگشایی مدارس هم اظهار نمود: در این خصوص مسؤلان وزارت آموزش و پرورش باید تصمیم بگیرند اما همان گونه که گفتم ما در فاز نخست ۱۲ میلیون واکسن را برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال طی دو محموله شش میلیون دُزی وارد کشور خواهیم کرد که انشاءالله به دانش آموزان تزریق می شود اما در مورد بازگشایی حضوری مدارس وزارت آموزش و پرورش باید تصمیم بگیرد.
همتی درباره زمان واردات واکسن ویژه دانش آموزان هم اظهار داشت: این واکسن ها در دهه اول مهرماه وارد کشور خواهند شد.
وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره این که آیا هلال احمر رایزنی برای واردات دوز سوم واکسن کرونا انجام داده یا خیر، اظهار داشت: آنچه که در مجامع علمی و جهانی مطرح می شود این است که دوز سوم یا دُز یادآور در صورت ضرورت با فاصله ۹ ماه باید تزریق شود. اما هم اکنون این مورد مطرح نیست و ما امیدواریم که بتوانیم روند مرحله اول و دوم واکسیناسیون را انجام دهیم.
همتی درباره این که آیا تابحال عارضه ای از واکسن های وارداتی کرونا از جانب جمعیت هلال احمر گزارش شده یا خیر، اظهار داشت: نظارت بر سلامت و توزیع واکسن بر عهده وزارت بهداشت است اما تابحال هیچ گونه موردی از عارضه چشم گیر از این واکسن ها گزارش نشده و همان عوارض طبیعی و عادی واکسن بوده است.
وی در مورد تأمین مالی خرید واکسن هم اظهار داشت: تأمین منابع ارزی و ریالی از جانب بانک مرکزی انجام شده و انصافا وزارت امور خارجه هم در این حوزه سنگ تمام گذاشت. به صورتی که ما در زمینه واردات واکسن مشکل خاصی نداریم.

هلال احمر در بودجه ۱۴۰۰ مشکلی ندارد
همتی در پاسخ به پرسشی درباره وجود مشکل در تأمین بودجه سال ۱۴۰۰ این جمعیت اظهار داشت: ما در تأمین مالی بودجه مشکل خاصی نداریم و گرچه امکان دارد رقم بودجه کمی دیرتر اختصاص یابد که همواره هم این وضعیت وجود داشته اما مشکل خاصی در این حوزه وجود ندارد.
وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره جایگزینی چهار عضو جدید شورایعالی هلال احمر از جانب رئیس جمهور اظهار داشت: در این خصوص مکاتبات انجام شده و امیدواریم بزودی چهار عضو شورایعالی جمعیت هلال احمر از جانب رئیس جمهور معرفی شوند تا به سرعت بتوانیم در هفته های آتی جلسه مجمع عمومی و سپس جلسه شورایعالی را برگزار نماییم.
رئیس جمعیت هلال احمر درباره این که آیا چهار عضو معرفی شده از جانب دولت دوازدهم تا زمان معرفی اعضای جدید از جانب دولت فعلی در شورایعالی حضور دارند یا خیر هم اظهار داشت: با عنایت به این که این افراد عضو حقوقی بودند با آخر دوران مسئولیت شان هم دیگر در این بخش ها حضور ندارند.
همتی در پاسخ به پرسشی درباره عدم تشکیل هفت ماهه جلسات شورایعالی هم اظهار داشت: ما یکبار از عزیزان دعوت کردیم که متاسفانه چند نفری حضور پیدا نکردند. بعد از آن هم یکسری مشکلات در ارتباط با اعضا و بعد از آن هم مسائل در ارتباط با تغییر دولت عنوان شد که حدود سه یا چهار ماه این روند طول کشید اما امیدواریم با معرفی اعضای جدید به سرعت این جلسات برگزار گردد.


واردات ۸۰ درصد واکسن های کرونا توسط هلال احمر
وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر از همان ابتدا بدون آنکه وارد مخاصمات حزبی، سیاسی و جناحی شود در کنار مردم بود اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این جمعیت حضور بیشتری هم در کنار مردم داشت، یکی از بزرگترین کارهایی که از جانب جمعیت هلال احمر انجام شد اقداماتی بود که در دوران جنگ تحمیلی انجام دادیم. ما پنج مرکز امداد جبهه را تأسیس کردیم و اقدامات زیادی را در امدادرسانی به رزمندگان، انتقال مجروحان، امدادرسانی به غیرنظامیان، آواربرداری، پیگیری امور اسرا، پیگیری امور مفقودشدگان و... انجام دادیم.
همتی اضافه کرد: درباره اسرا تنها مکاتبات ما با بیشتر از ۸۰ هزار نفر از خانواده این افراد به شکل مکتوب وجود دارد.
وی اضافه کرد: در دوران کرونا هم هلال احمر با همان رویکرد وارد عمل شده و اگر امروز اعلام شده که نیمی از مردم کشورمان در مقابل کرونا واکسینه شده اند باید اعلام کنم که ۸۰ درصد از محموله های واکسن را جمعیت هلال احمر وارد کشورمان کرده و ما به این اقدامات مان ادامه خواهیم داد.
رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: امروز در هر جایی از کشور که فردی از بیماری کرونا نجات پیدا کند گرچه اسمی از همکاران ما در نجات او نخواهد بود اما نزد خداوند این اجر محفوظ خواهند بود.




منبع:

1400/07/01
11:31:05
5.0 / 5
733
تگهای خبر: آموزش , امدادرسانی , بهداشت , تولید
با این مطلب ایمن رها موافقید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی
ایمنی را جدی بگیرید ؛ ایمن رها: حافظ جان و مال شما